Koploper Tempo delft het onderspit tegen SDO 2 door toedoen van Pim


Niet afgelopen week maar de weer ervoor kreeg SDO 2 thuis bezoek van koploper Tempo en met de vorige wedstrijd in het achterhoofd (22-17 verloren na een 13-3 ruststand) zou het een lastige middag gaan worden!

Tycho was met de training geblesseerd geraakt aan zijn enkel, maar nam het coachen op zich en met de bijdrages van Aimée, Laura, Caroline en Jorrit kon er gestart worden aan de wedstrijd. Tempo begon voortvarend en zette een 0-3 stand op het scorebord, maar zo langzaamaan kwam SDO 2 beter in de wedstrijd en Pim maakte de 1-3. Ook beide verdedigingen deden goed werk en Tempo kreeg het lastig, terwijl wij dichterbij kwamen en de ruststand van 4-5 bepaalden; Jasper, Pim en Jochem S waren de doelpuntenmakers.

De 2e helft kwam Jorrit erin voor Jochem en verzilverde een strafworp, dus 5-5! Daarna gooide Pim de 6-5 erin, Tempo scoorde direct, Jorrit scoorde uit een wegtrekbal 7-6, Tempo deed iets terug, maar toen zette Pim zijn goede schot door en maakte 9-7! Vervolgens werd het nog 9-9 en de laatste seconden tikten weg, maar Pim schoot “gewoon” nog even en scoorde! Direct daarna floot de scheidsrechter af en dus 10-9 gewonnen! Het was de dag van Pim, want hij scoorde 6x en maakte dus het verschil!