Schoolkorfbaltoernooi bij SDO weer geslaagd!


Afgelopen 5 juni organiseerde SDO Korfbal haar Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 t/m 8 van de Hillegomse basisscholen en voor de kinderen van groep 1 en 2 was weer een erg leuk Spellencircuit uitgezet.

’s Morgens regende het af en toe een beetje, maar ’s middags was het droog en een heerlijk temperatuurtje om op het grasveld van SDO lekker bezig te zijn!

De kinderen van de groepen 1 en 2 gingen onder leiding van een heuse kangoeroe het Spellenciruit doen met allerlei leuke spelletjes. Ook BSO Wonderland was met 2 groepjes kinderen aanwezig en iedereen heeft zich prima vermaakt! Na afloop ontvangen alle 40 kinderen een mooi diploma en een tasje met daarin wat lekkers te drinken en te eten (gesponsord door de Dekamarkt) en een leuk aandenken.

Voor alle kinderen op deze middag stond er ook een fraai springkussen van de Jumbo en iedereen kon zich ook nog laten schminken.

De kinderen van de groepen 3,4 en 5 speelden tegelijkertijd hun wedstrijdjes en de fraaiste doelpunten werden gescoord na goed overspelen met elkaar! Rond half 4 zat het toernooi voor deze teams erop en de teams Giraf 3a, Giraf 4b en Giraf 5a bleken de poulewinnaars geworden te zijn! Deze teams kregen een mooi standaardje uitgereikt als herinnering.

Van 16.00 – 17.30 uur kwamen de teams van de groepen 6 t/m 8 in actie en ook daar werd goed samengespeeld en heel veel gescoord. De poulewinnaars Jozef 7 en Leerwinkel 7/8 kregen hun prijs uitgereikt door de wethouder van Sport, Fred van Trigt.

Alle 100 kinderen die meegedaan hebben aan het toernooi kregen ook een tasje mee als aandenken met iets te drinken, eten en een leuke gadget!

SDO Korfbal kan weer terugkijken op een geslaagd toernooi op haar eigen grasveld, waarbij het weer zeker meewerkte!

Tot en met donderdag 20 juni kan er nog meegetraind worden met de jeugdteams om te kijken of je korfbal een leuke sport vindt: Dinsdag en donderdag: 18.30 – 19.30 uur voor de kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Tot en met zaterdag 29 juni kunnen de kinderen tot 7 jaar meedoen aan de Kangoeroetraining van 10.30 – 11.30 uur.

www.sdokorfbal.nl

LEERWINKEL 7/8
LEERWINKEL 7/8
JOZEF 7
JOZEF 7
GIRAF 5A
GIRAF 5A
GIRAF 4B
GIRAF 4B
GIRAF 3A
GIRAF 3A