SDO 2 heeft de smaak te pakken en weet ook van Fiks te winnen na een zeer spannende wedstrijd


Rond het “mooie” tijdstip van 18.00 uur stond de verplaatste uitwedstrijd tegen Fiks in Oegstgeest op het programma. Dankzij de invalsters Laura, Caroline, Alice en Emily kon de wedstrijd gespeeld worden! Alleen Jochem Schuit moest op het laatste moment ziek afhaken…

De 1e aanval met Tycho, Jochem R, Laura en Marjolein wist door een raak schot van Jochem de 1-1 op het scorebord te zetten. Het 2e aanvalsvak met Pim, Brian, Alice en Yvonne maakte ook gelijk door een fraai doelpunt van Pim; 2-2. Zo zou het de eerste helft steeds gaan en de ruststand werd dan ook 6-6; in deze fase scoorden Jochem, Brian, Jasper en Alice.

De 2e helft startte Caroline voor Yvonne en afgesproken werd dan Emily er na 10 minuten in zou komen voor Laura. Ook de 2e helft liet 2 ploegen zien die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren en om en scoorden, maar steeds was het Fiks dat op 1 of 2 punten voorsprong kwam. Maar SDO 2 bleef combineren en vechten voor de doelpunten en dat resulteerde uiteindelijk in een 11-14 tussenstand die vlak voor tijd niet meer in gevaar kwam, ondanks het tegendoelpunt van de thuisploeg. Weer gewonnen en wat een mooie overwinning!

De doelpuntenmakers: Jasper 5, Alice 3, Jochem 2, Pim 2, Brian 1, Caroline 1.