Commissies

Technische Commissie (TC)

De TC organiseert en regelt alle zaken rondom de wedstrijden, trainers/coaches en de teams. Elke 6 weken komt de TC bij elkaar voor een vergadering.
Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat alle teams voldoende spelers en reserves hebben. De TC zorgt er elk seizoen voor dat elk team een trainer/coach heeft. Voor deze trainers organiseren zij jeugdtrainersavonden. Daar worden ervaringen uitgewisseld, afspraken gemaakt en trainingsoefeningen besproken.
Eén lid van de TC regelt de scheidsrechters voor de thuiswedstrijden. Voor de winterperiode zorgt de TC dat er genoeg uren in de zaal zijn gehuurd om te kunnen trainen en wedstrijden te kunnen spelen.
De TC onderhoudt ook de contacten met de selectietrainer(s) en als er problemen zijn binnen teams, dan hoopt de TC hier ook een oplossing te kunnen bieden.
De TC is per e-mail benaderbaar: tc@sdokorfbal.nl.

Activiteitencommissie

De AC bestaat uit enthousiaste leden van SDO die naast de korfbal diverse activiteiten organiseren voor de vereniging. De activiteiten verschillen van het paaseieren zoeken tot het koppelschiet toernooi.
Wij proberen voor elk team 2 keer per jaar een leuke activiteit te organiseren, vaak combineren we teams voor een bepaalde activiteit waardoor iedereen elkaar leert kennen. We proberen zo origineel mogelijke activiteiten te verzinnen, maar sommige activiteiten zijn zo populair dat ze vaak terugkeren. Zo behoren het pinkstertoernooi en het dierengeluidenspel tot onze favorieten.
Natuurlijk staan wij altijd open voor leuke nieuwe ideeën! Je kan contact met ons opnemen via ac@sdokorfbal.nl

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van SDO zoekt niet zomaar sponsors, wij zoeken samenwerkingspartners. Dit concept noemen wij ‘Vrienden van SDO’. Als bedrijf kan je Excellente Vriend worden. Dit is veel meer dan een standaard reclamebord bij een sportvereniging. Klik hier om daar meer over te weten te komen. Daarnaast kan er een team worden gesponsord dmv kleding, een evenement zoals het schoolkorfbaltoernooi of materiaal voor ons clubgebouw. Alle hulp is welkom!
Heb jij een idee voor sponsoring of wil je ons sponsoren? Neem vooral contact met ons op via sponsoring@sdokorfbal.nl