Schoolkorfbal

 

Helaas kan het Schoolkorfbaltoernooi door de omstandigheden dit jaar niet doorgaan. Wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.

 

Elke zomer organiseert korfbalvereniging S.D.O. weer haar Schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi vindt plaats op het veld aan Stationsweg 45 en is bestemd voor de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen.

Tijd

De groepen 3, 4 en 5 korfballen spelen eerst, de groepen 6, 7 en 8 spelen daarna. Gevolgd door een prijsuitreiking.

Speelvorm en teams

De korfbalvorm die gespeeld zal worden is éénvakskorfbal, d.w.z. één vak met twee korven. De teams bestaan uit 4 kinderen (bij voorkeur 2 jongens en 2 meisjes). Er mogen meer kinderen in het team zitten, maar we spelen vier tegen vier. Vanzelfsprekend kunnen de teams bestaan uit verschillende groepen, dit graag duidelijk aangeven op het inschrijfformulier.

Spellencircuit

Voor de groepen 1 en 2 organiseren we dit jaar weer een Spellencircuit. Zo kunnen zij ook op hun manier meedoen aan het Schoolkorfbaltoernooi. schoolkorfbal

Inschrijfformulier

Alle scholen in Hillegom en de school in De Zilk ontvangen inschrijfformulieren, geef je op bij je meester of juf!

Schoolkorfbal Trainingen

Wil je nog even komen oefenen voor het toernooi? Dat kan! Er wordt een trainingsavond georganiseerd op ons eigen veld. Neem hiervoor contact op met info@sdokorfbal.nl .

De Schoolkorfbalcommissie van SDO.